Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> --- usunieto przez autora ---
lunter

Grupa: Zablokowani

Ostrzeżenie: (60%)
XXX--

--- usunieto przez autora ---

Ten post edytował lunter 20.08.2005, 22:32:05
Go to the top of the page
+Quote Post
mhs

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

opis instalacji? przede wszystkim pewnie znajdziesz opis w dokumentacji, natomiast w chwili obecnej proces instalacji PostgreSQL'a jest banalnie prosty i nie sadzę abyś miał z nią większe kłopoty

klient bazy - nie dawno przeglądałem ten program - jak dla mnie jest chyba idealny...

np. http://sqlmanager.net/products/postgresql/manager/
+Quote Post
patrycjusz

-----

@mhs - no właśnie też używałem tego programu ale po przesiadce na postgre 8.0 pod winda jak lacze sie z baza to wyrzuca blad
"Server version PostgreSQL 8.0 on i686-pc-mingw32, complied by GCC gcc.exe (GCC) 3.4.2 (mingw-special) is not supported" czy jakoś tak i dupa blada :/
ktoś się spotkał z czymś takim?

--------------------
www.tigroup.pl Rozwiązania informatyczne dla sektora MSP.
Projektowanie i tworzenie stron www, dedykowane rozwiązania e-biznes, outsourcing usług programis
+Quote Post
mhs

-----

Cytat(patrycjusz @ 2005-01-29 23:42:51)
@mhs - no właśnie też używałem tego programu ale po przesiadce na postgre 8.0 pod winda jak lacze sie z baza to wyrzuca blad
"Server version PostgreSQL 8.0 on i686-pc-mingw32, complied by GCC gcc.exe (GCC) 3.4.2 (mingw-special) is not supported" czy jakoś tak i dupa blada :/
ktoś się spotkał z czymś takim?

ostatnio widziałem, że na stronie glownej tego programu (chyba również pojawiła się krótka notka na ten temat na postgresql.org) jest kilka słów o tym, że program ten został dostosowany do tej wersji SZBD - być może konieczna jest więc aktualizacja samego oprogramowania... osobiście nie miałem tego typu kłopotów z tym programem...
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 20.08.2025 - 10:17