![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 31.10.2007 Ostrzeżenie: (0%)
|
Pomozcie bo mnie to już denerwuje. Cale jebane gogle przeleciałem i nadal nie mam rozwiązania.
Otoz mój server xampp nie wyswietla mojej strony w internecie ogolnym. Dzialam przez router cisco. Firma vectra, nie znam loginow do routera. Local host mi działa, strony się wyswietlaja. Ale jak wpisuje swoje zewnętrzne IP. to nic . pusto. o co chodzi? IP config wyswietla moje wewnętrzne, pewnie IP routera. A nie moje własne, jak wyswietlic xamppa na swiat? |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 731 Pomógł: 141 Dołączył: 9.05.2011 Skąd: śląskie Ostrzeżenie: (0%)
|
To publiczne IP to dostaje Twój router czy komputer? Jeśli opcja pierwsza, to na ruterze musisz jeszcze ustawić przekierowanie portu www na Twój komputer.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 561 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 |
Ja tylko przeniose bo to z XAMPP nie ma zadnego zwiazku
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 31.10.2007 Ostrzeżenie: (0%)
|
OK dzieki dalo rade zadzwonilem do nich i faktycznie, maja modem z routerem, zrobilem tak ze droga szla na modem i juz dopiero wtedy na komputer. Dziala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 24.12.2025 - 17:58 |