![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem z przenoszeniem zmiennych między stronami php, mianowicie. Mogę dodać do bazy pobraną zmienną id, lecz już dodanie wszystkich zmiennych, należących do danego produktu o tym id nie dodaje. Nie wiem gdzie robię błąd.
usunkat.php
dodaje_produkt_do_koszyka.php
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 965 Pomógł: 285 Dołączył: 19.06.2015 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To zapytanie jest niepoprawne. Do insertów nie daje się where. Poczytaj jak wyświetlać błędy, będziesz miał wszystko jasne. $_get['produkt'] !== $_GET['produkt'] Skąd masz $_row['produkt']? Ten post edytował kapslokk 22.09.2016, 08:30:40 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To zapytanie jest niepoprawne. Do insertów nie daje się where. Poczytaj jak wyświetlać błędy, będziesz miał wszystko jasne. $_get['produkt'] !== $_GET['produkt'] Skąd masz $_row['produkt']? Myślałem że trzeba pobierać zmienną, którą chce się przekazać do tabeli. W dodatku że gdy wyświetlę SELECTem na tej stronie zmienne danego ID, to się pokazują bez problemu. Więc te zmienne gdzieś na tej stronie muszą być. Przykładowo:
Wyświetla wszystkie zmienne produktu o danym id. Co do wyświetlania błędów. Zastosowałem try i catch, nic nie wyświetla. Ten post edytował Piffek 22.09.2016, 09:00:50 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat to się pokazują bez problemu. Więc te zmienne gdzieś na tej stronie muszą być Tak to jest jak sie bierze za php bez przerobienia podstaw...Jak przechodzisz do strony dodaje_produkt_do_koszyka.php to dane ze strony "wyswietl dane" juz dawno wyparowaly... Na stronie dodaje_produkt_do_koszyka.php majac ID produktu musisz te dane pobrac z bazy jeszcze raz. Cytat Co do wyświetlania błędów. Zastosowałem try i catch, nic nie wyświetla. Chodzilo o bledy podstawowe a nie wyjatki. wsadz w google: jak wlaczyc wyswietlanie bledow w php ps: przenosze |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.09.2025 - 11:21 |