![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 28.10.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
odrazu przepraszam za niezrozumiały temat ale nie wiedziałem jak to inaczej krótko napisać, już wyjaśniam: mam coś takiego:
i potem dalej gdieś w kodzie mam:
jak załaduję stronę po raz pierwszy to wykona sie "// append blank row at the end of table ..." to, i wtedy normalnie wszystko działa tak jak trzeba czyli i tam tworzy sie pole np "inputDeliverDate" i działa, kalendarz sie pojawia bez problemu, gdy wykona jakas operacje np dodawania to te "inputy" "znikaja" czyli potem sobie musze kliknac (np .DTTT_button ) znow coś zeby sie pojawily czyli zeby sie wykonalo "$("."+table).append(blankrow);" i inputy sie pojawiaja znów. i do tego miejsca jest wszystko tak jak chciałem i wszystko działa pieknie... tylko potem jak klikam w tego ponownie utworzonego "inputa" ( np #inputDeliverDate) to kalendarz sie już nie pojawia i zadna akcja nie chce działac na tym ponownie utworzonym .append(blankrow) sprawdzone: 1. nie ma dwóch pól o takich samych nazwach - tamten pierwszy znika potem jak chce znów "inputy" naciskam sobie coś(.DTTT_button) i się pojawia. 2. umieszczenie wszystkiego w "<script>$(document).ready(fun..." nic nie daje. Proszę o jakaś wskazówkę Ten post edytował Paplo 14.04.2016, 12:30:23 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 324 Pomógł: 110 Dołączył: 18.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poczytaj o czymś takim jak jQuery.On i jak używać tego na całym document
![]()
Twój kod wykonuje się na drzewie DOM, które już istnieje a nie wykonuje się na nowo dodanym elemencie ![]() Dodatkowo ponowna inicjacja kalendarza i powinno grać. Ten post edytował Arcioch 14.04.2016, 13:22:21 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 268 Pomógł: 254 Dołączył: 11.06.2009 Skąd: Świętochłowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale po co ma przypinać do całego document? Powinien przypiąć do najbliższego rodzica, który się nie zmienia. Nie ma sensu trzymać wszystkiego w DOM-owym global scope.
Ten post edytował Comandeer 14.04.2016, 15:07:08 -------------------- ★Mój blog || Okiem krytyka★
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 28.10.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuje
![]()
Działa, jeszcze tylko ten kalendarz edit: też już działa
Jeszcze raz dziękuje za wskazówkę ![]() Ten post edytował Paplo 15.04.2016, 07:54:10 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 14:51 |