![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, poszukuję darmowego rozwiązania następującego problemu. Chodzi o to, że chciałbym wysyłać sms'a bezpośrednio ze swojej aplikacji do klienta, ale używając własnego telefonu na Androidzie. Próbowałem to zrobić z AirDroid na podstawie: http://192.168.1.5:9090/sendsms?phone={tutaj numer}&text={tutaj treść}, ale niestety nie działa. Pojawia się błąd w generowanym pliku:
{"err": "/sendsms is not existed! "} Macie może jakieś przetestowane rozwiązanie tego? Jednocześnie chciałbym zrobić taki link, który pozwoliłby mi na wybranie numeru telefonu do klienta bez wpisywania go ręcznie w telefon. Jeżeli ktoś ma jakieś doświadczenie w tym temacie to prośba o jakąś wskazówkę ;-) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 268 Pomógł: 254 Dołączył: 11.06.2009 Skąd: Świętochłowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm, kiedyś wysyłałem SMS-y przez Gammu, ale nie wiem jakie to ma wsparcie dla Androida (to były jeszcze czasy Sony Ericcsona (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). Powinno dać radę.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 12:26 |