![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Przesyłam id produktu do edycji jego danych w bazie ale po "przesłaniu" otwiera się docelowa strona i nic się na niej nie wyswietla. plik edytuj.php
Plik samochody.php
Powód edycji: [Kshyhoo]: bb-code
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 879 Pomógł: 230 Dołączył: 20.03.2005 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdzałeś źródło strony czy w ogóle masz tagi HTML?
Sprawdzałeś błędy, tak krok po kroku, w którym warunku coś spełniasz, a w którym nie? Sprawdzałeś czy w ogóle błędy MySQL masz widoczne, bo może musisz sprawdzić logi na serwerze? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem jak to zrobiłem ale teraz już po naciśnięciu "edytuj" przerzuca na kolejną stronę i wyświetla odpowiednie dane w tabeli. Niestety nie chce dodawać zmian. Mam teoretycznie obsługę błędów zapytania bazy ale nic się nie wyświetla. Oto kod:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 218 Pomógł: 16 Dołączył: 6.06.2014 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może skasuj ten warunek ($connect->query($upd) === TRUE) i ustaw samo ($connect->query($upd)) co oznacza to samo, ale wielkość liter może mieć znaczenie (zwrócone zostaje true, a Ty wymagasz aby true było identyczny co TRUE, a nigdy nie będzie). Druga sprawa, sqlinjection (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 12:28 |