![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co powiecie na założenie teamu php.pl w projekcie SETI ?
P.S. Kto z was uczestniczy w tym projecie ? -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
A ja myślałem, ze Seti już się skonczyło...
Uczestniczyłem i to dośc aktywnie swego czasu liczyłem nawet na 11 maszynach... od dawna jednak nie obciążam maszyny niczym poza edytorami ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wczoraj na IRCu Seraf zaznaczył, że wie co mu pożera procka...
i wrzucił linijkę świadczącą o wyłączniu SETI@home... Po bardzo krótkim namyśle odpaliłem google i... http://setiathome2.ssl.berkeley.edu/fcgi-b...=user_stats_new -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 30.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Warsztat: Slackware Linux 10.1 / WinXP | Apache 2.0.53 | PHP 4.3.10 / PHP 5.0.3 | MySql 4.1.10 | VIM / Crismon Editor
http://www.mikolus.net |
|
|
![]()
|
|
Mam nadzieję, że nie będę sam w tej grupie i że Zarząd nie będzie na mnie zły za założenie:
http://setiathome2.ssl.berkeley.edu/stats/...eam_192925.html P.S. Nie mogłem się powstrzymać... P.S.2 Dodatkowo reaktywowałem Dolphin'a na swoim PC ![]() -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Świetny pomysł z Seti
![]() ![]() ![]() -------------------- „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest;
nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.” Jan Paweł II |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Cytat(kubatron @ 2005-01-04 14:45:03) Świetny pomysł z Seti ![]() ![]() ![]() Miłośnik astronomii powinien już dawno liczyć packety... Szczególnie, ze Cytat SETI@home was originally launched in May 1999 więc już troche czasu trwa ![]() Swoją drogą, przełączę się z moimi juz policzonymi pokietami na php team ![]() A co tam się mają w niebycie marnowac ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Pozostaje poczekać na Serafina z jego pakietami... ktorych na 2 prockach przerobil chyba wiele
![]() -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2004 Skąd: Nowogard Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moze zamiast szukania cywilizacji pozaziemskich, poszukalibysmy czegos ciekawszego, co moze uratowac czyjes zycie?
Projects Showcase Szkoda ze dziala to tylko pod Windowsem. Zapraszam do zapoznania sie i przylczenia do projektu. (polskie info na str. 17 CHIP [ 01/2005 ]) -------------------- MAC OS X :: vim -> php, python, bash
iBook G3 :: PowerPC 750fx :: 640MB RAM |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 220 Pomógł: 0 Dołączył: 20.02.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Że tak się wtrącę i przyczepię:
Cytat Polish php programmer group Nie powinno być czasem: Cytat Polish php programmers group ? -------------------- Wieczność jest bardzo nudna, szczególnie pod koniec - Woody Allen
/home/env: Apache 2.2 | PHP 5.2 | MySQL 5.1 | FreeBSD 8.0 | NetBeans 6.8 | symfony 1.4 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kiedyś bawiłem się w seti, teraz obciążam procka bardziej konstruktywnymi rzeczami (mp3).
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Vice-Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 395 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak już mówimy o czymś bardziej konstruktywnym to ja polecam to:
Find A Drug -------------------- |
|
|
![]()
|
|
@ Każdy w swoim fachu PMadej
![]() Poprawiłem literówkę... Jak będę miał chwilkę, to dodam do IDNSignera funkcje informowania o statusie grupy oraz dowolnej osoby ![]() Coprawda 5 lat pracy procków jakie poświęcił scanner w porównaniu z moimi 145 godzinami to nic, ale będzie kolejny bajer ![]() -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 13:01 |