![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 23.07.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Aktualnie pracujemy nad nowoczesną platformę E-Sport! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
W związku z projektem poszukujemy zdolnych programistów, którzy wesprą nas w web developmencie. Pracujemy w środowisku, w którym jest z kim porozmawiać i wymienić cenną wiedzą (IMG:style_emoticons/default/php.gif) Oferty znajdziesz na: Senior PHP Developer: http://red-sky.com/?lang=pl&id=55#4 PHP Developer: http://red-sky.com/?lang=pl&id=57#5 Można też pisać bezpośrednio na: rekrutacja@red-sky.pl Ten post edytował RedSky0 23.07.2015, 11:24:13 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pytam tutaj, bo zawsze ktoś może mieć podobne pytanie.
Tak się składa, że miałem okazję tworzyć od zera dość potężną (o tysiącach opcji), międzynarodową platformę właśnie do e-sportu dla firmy stacjonującej w Londynie pracującej bez mrugnięcia okiem nawet przy obciążeniu 1500 - 2000 req / sec (procesory ledwo co zauważają jakiś ruch (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) na AWS. Dodatkowo (mimo że tamta platforma pracuje na Yii) programuję i robiłem projekty również w Sf2 / Doctrine. Dodatkowo tak też się składa, że ostatnio myślę nad tym, żeby po godzinach wziąć pod opiekę jakiś ciekawy projekt o znaczącym istnieniu. W związku z tym pada pytanie - czy w grę wchodzi praca zdalna? Ten post edytował pyro 23.07.2015, 11:43:53 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 23.07.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pytam tutaj, bo zawsze ktoś może mieć podobne pytanie. Tak się składa, że miałem okazję tworzyć od zera dość potężną (o tysiącach opcji), międzynarodową platformę właśnie do e-sportu dla firmy stacjonującej w Londynie pracującej bez mrugnięcia okiem nawet przy obciążeniu 1500 - 2000 req / sec (procesory ledwo co zauważają jakiś ruch (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) na AWS. Dodatkowo (mimo że tamta platforma pracuje na Yii) programuję i robiłem projekty również w Sf2 / Doctrine. Dodatkowo tak też się składa, że ostatnio myślę nad tym, żeby po godzinach wziąć pod opiekę jakiś ciekawy projekt o znaczącym istnieniu. W związku z tym pada pytanie - czy w grę wchodzi praca zdalna? Z pracą zdalną w pełnym wymiarze będzie ciężko, ale Twoje doświadczenie zdecydowanie może się przydać. Podeślij na PW link do linkedin/github - możemy się dogadać co do ewentualnej formy współpracy. Ten post edytował RedSky0 23.07.2015, 11:59:50 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.09.2025 - 02:16 |