![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 27.12.2004 Skąd: TBG Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
mam pewien mały problem na stronie mam bardzo prosty (nawet nie skrypt) skrypt do obrazu on-line z kamerki (pływająca ramka zawierająca samoodświeżający się plik html). Kwestia jest taka jak to zrobić by przy odświeżaniu obraz nie migał. Tzn. obraz ładował się dopiero w momencie pobrania go i trzymania gdzieś w buforze i następny pobierał się w momencie pełnego załadowania poprzedniego. Jak to rozwiązać w php (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To se neda pane Havranek. php działa po stronie serwera, a Ty potrzebujesz skryptu działającego po stronie klienta. Polecam javascript, aplet javy albo flasha.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 17.09.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kiedyś szukałem i znalazłem takie coś. Niestety działa tylko pod IE.
DEMO |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 554 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2002 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
php => JavaScript
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 00:31 |