![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 0 Dołączył: 8.07.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie,
mam takie pytanie gdyż zrobiłem na bazie przykładu ze strony www widok drzewa z mysql + php Jednak drzewo jest na tyle duże, że działa to bardzo wolno .... jak mógłbym w tym przypadku zastosować np. ajaxa aby mógł jakoś dynamicznie pokazywać wyniki w tym drzewie drzewo ładuje się około minuty ...
Ten post edytował pikasso 14.05.2015, 14:05:25 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 332 Pomógł: 10 Dołączył: 13.03.2014 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mógłbyś pobierać np. pierwsze 10 potem ajax i kolejne 10 i kolejne i tak do pobrania wszystkich. BTW mógłbyś wyjaśnić co tam się dzeje między linią 64 a 73? Po co pierdyliard razy używasz <?php ?>?
Ten post edytował NickOver 14.05.2015, 14:00:36 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 0 Dołączył: 8.07.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a mógłbym prosić o jakiś przykład na moim kodzie??
aż tak biegły w te klocki nie jestem i tak jak napisałem sam metodą prób i błędów modyfikowałem znaleziony przykład Mógłbyś pobierać np. pierwsze 10 potem ajax i kolejne 10 i kolejne i tak do pobrania wszystkich. BTW mógłbyś wyjaśnić co tam się dzieje między linią 64 a 73? Po co pierdyliard razy używasz <?php ?>? A faktycznie, nie jest to potrzebne - tak jak mówiłem sam przy tym kombinowałem i tak zostało nic nie ma zaraz włączę edycję skasuję tą część |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 332 Pomógł: 10 Dołączył: 13.03.2014 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Linijke nr1 zmień na:
Następnie dodaj jquery i plik z takim kodem:
i plik nastepne.php:
Kod pisany z palca więc może być coś nie teges. Jak by coś to pisz + masz zadanie domowe. Jako że forum ma uczyć napisz co kod napisany przeze mnie robi. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 18:55 |