![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 0 Dołączył: 16.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam takie pytanie zrobiłem eksport do pliku csv danej tabeli i to działa super git majonez (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) potrzebuje tylko jescze podpowiedzi bo nie mam pojęcia od czego zacząć: mianowicie chodzi mi o to że jak mam wylistowane zamowienia i obok mam wyszukiwarke po dacie żeby szukała mi zamówień wybranychtylko czyli od wybranej daty do wybranej i ok tu mi znajduje pieknie ładnie ale jak eksportować te wyniki wyszukiwania do pliku csv prosze o jakąś podpowiedź czy mam dodać where w zapytaniu czy coś innego. Dziękuję za pomoc Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No skoro generujesz CSV to wcześniej pobierasz dane więc przy tym pobieraniu dodajesz warunek.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 0 Dołączył: 16.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
nadal mam z tym problem przesyłam kod Kontroler:
Model:
Wiem że linijka $query = $this->db->get('zamowienia'); pobiera mi wszystkie dane z tabeli, ale jak próbówałem wstawić $data['serach'] = $this->panel_m->search($search_data_start, $search_data_end) to pobierało to samo. Pozdrawiam i czekam na jakąś wskazówkę Ten post edytował Bondar91 25.05.2015, 10:06:22 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po prostu tutaj dodaj warunki. Z metody w modelu nie skorzystasz po metoda csv_from_result potrzebuje obiektu query result, a metoda w modelu zwraca już tablicę. Ewentualnie skorzystaj z innej klasy/helpera, która za argument przyjmuje tablicę. Jest kilka gotowców w sieci bo sam z takich korzystam, ta funkcja wbudowana do generowania CSV jest dość uboga moim zdaniem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 16:46 |