![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 560 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2003 Skąd: Kwidzyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wtam czy znacie jakis sposob na tworzenie archiwum gg ktorego nie bedzie mozna skasowac? tzn do kotrgo bedzie dodawane ale nie ma moliwosci wyczyszczenie, z mojego kompa w pracy czesto korzystaja rozne osoby gdy mnie nie ma i siedza na gg i niewiadomo co tam wyprawiaja ale sa na tyle cwani ze kasuja archiwum
![]() znacie moze cos takiego? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
AFAIR nie ma.
A po co Ci wiedziec, co piszą inni użytkownicy komputera? Nieładnie podsłuchiwać ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 560 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2003 Skąd: Kwidzyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
komputer to moje narzedzie a ze inni korzystaja z niego gdy mnie nie ma to chcialbym wiedziec w jakim celu
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Cytat(Kinool @ 2004-12-23 10:22:37) komputer to moje narzedzie a ze inni korzystaja z niego gdy mnie nie ma to chcialbym wiedziec w jakim celu ![]() ... Naszczescie poczta p. i konta email wszytkie sa moje... --- Napisz swojego klienta gg albo dorwij zrodla jakiegos i zmien scierzke ew szukaj jakiegos plugina |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 31.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jesli uzywasz gg pod linuxem to mozesz uzyc crona, i kopiowac np co minute plik archiwum
![]() -------------------- Yamaha YZF R1 |
|
|
![]()
|
|
Administrator PHPedia.pl Grupa: Developerzy Postów: 1 102 Pomógł: 2 Dołączył: 14.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
odpal keyloggera gdy ciebie nie ma
![]() poza tym zabezpiecz gadu na hasla -------------------- |
|
|
![]()
|
|
keyloger odpada mi chodzi tylko o gg PS. co do crona to tez odpada bo to Win XP a wlasnie jak sie ma do tego menadzer zadan czy cos takiego? (cos w stylu crona na wina) da sie tam cos takiego przeprowadzic?? bo nigdy sie tym nie bawilem
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Jak masz XP, to sobie zrób profile na hasła i po sprawie.
Albo swój profil na hasło a reszta niech z Gościa korzysta. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Administrator PHPedia.pl Grupa: Developerzy Postów: 1 102 Pomógł: 2 Dołączył: 14.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a czy Ty nie możesz wejscia na serwer i na profil samego gg zabezpieczyc haslem ?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 121 Pomógł: 1 Dołączył: 4.01.2004 Skąd: Jawor Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Można wyciągnąć hasła z pliku.
-------------------- www:
WebMind.pl |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Hamburg / Darlowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Paranoja .
Nie wystarzy klientow torturowac , i wymusic zeznania . Proponuje lekture Orwela . |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 85 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2003 Skąd: Lubin Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ustaw archives.dat na atrybut tylko do odczytu:)
-------------------- Save you mouth for windows!
|
|
|
![]()
|
|
ok poradzilem juz sobie z tym w nieco inny sposob
![]() ![]() ale dzieki za wszelie rady ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 12.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kinool a w jaki sposób sobie z tym poradziłeś bo mam ten sam problem w Pracy pomóż przoszę
mój e-mail konoo@op.pl Proszę odpowiedz szybko |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 125 Pomógł: 1 Dołączył: 8.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja bym napisał prościutki programik który sie sam odpala i robi kopie archiwum (np. co 5 min.) gdzies w jakims c:/widnows/.....
ty byś znał ścieżke a reszta niech sie buja;]] jak chcesz taki programik daj znac na gg:4307491 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 12.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cfk Wilkie dzieki!!
Pisałem do ciebie na gg ale nie moge sie dostukać Jak możesz to daj znać o takim programie zkad go wziaść Pozdrawiam No i sam znalazlem co znacznie lepszego nisz backup archiwum polecam ja wszystki ciekawskim ![]() Ten post edytował konoo 21.01.2005, 17:24:04 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 13:00 |