![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 26.12.2003 Skąd: 3miasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie
Potrzebuję jakiegoś php akceleratora pod FreeBSD (wersja 5.x.x). Wersja mojego php to 4.3.9. Turk - najlepszy chyba - był testowany tylko na RedHat'cie oraz Windows'ie, natomiast php Accelerator jest kompatybilny tylko do wersji (bodajże) 4.3.3 php. Dlatego właśnie zwracam się o pomoc. Z góry dziękuję. Życzę od razu, wesołych oraz spokojnych Świą Bożego Narodzenia ![]() -------------------- ..:: człowiek roślina, myśl konająca ::..
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 436 Pomógł: 6 Dołączył: 8.11.2003 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm, ja mam Slackware 10 i mi śmiga Turck więc chyba wystarczy spróbować, a później się pytac
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 172 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2002 Skąd: Gorzów Wlkp Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej.
Firmowe serwery stoja u nas na FreeBSD - rowniez z lini 5.x.x - mamy Turk'a odpalone i all smiga jak nalezy - jakis czas temu pojawila sie alternatywa dla Turka - poszperaj na SF.net napewno cos znadziesz. pozdrawiam anas |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 405 Pomógł: 1 Dołączył: 19.09.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Turck jest nawet w portach FreeBSD jakby się ktoś pytał
![]() -------------------- Rozwój cywilizacji informatycznej to wyścig między programistami, którzy wytwarzają coraz łatwiejsze
programy użytkowe dla idiotów, a światem produkującym coraz lepszych gatunkowo idiotów. Blog: Małolepszy.info |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.06.2025 - 22:20 |