![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Czy da się zrobić coś takiego że na stronie otwierają się kolejno strony zewnętrzne w kolejności www.wp.pl www.onet.pl www.interia.pl itd ale każda strona wyświetla się np 10 i licznik odlicza w dół do zera po czym ładuje kolejną stronę i tak w kółko Jak najprościej to wykonać? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 270 Pomógł: 184 Dołączył: 7.10.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jezeli otworzysz zewnetrzna strone przy pomocy header to napewno nie zadziala. Moze CURL by cos zmógł ale nie jestem pewny.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W html ramka pływająca IFRAME choć to stary, zdeprecjonowany element, lub w ogóle ramki - FRAME. Metoda niepolecana ale w Twoim przypadku będzie skuteczna.
-------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A możesz podrzucić jakiś przykład
Takie coś zrobiłem <html><head></head> <frameset cols="30%,*"> <frame src="http://wp.pl"> </frameset> </html> i wyświetla faktycznie stronki ale jak to zmusić aby wyświetlało kolejne stronki z przedziałem np 5 sekundowym Ten post edytował pater2003 16.04.2015, 09:47:10 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.06.2025 - 14:25 |