![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 27.02.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
napisałem dość prosty skrypt dodawania newsów na swój blog jednak pojawił się następujący problem gdy newsów jest dość dużo i trzeba czasami coś edytować, by zajmowało mniej miejsca na stronie postanowiłem wyświetlić ponższy kod za pomocą listbox jedna zupełnie nie wiem jak to zrobić
chciałbym aby wyglądało to następująco probowałem zrobić następująco
skrypt wyswietla z bazy ale nie wyswietla edycji oraz usuń |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 22 Dołączył: 20.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wlacz sobie wyswietlanie wszystkich bledow.
do klucza arraya odwolujemy sie tak $a['a'], a nie tak $a[a] robisz SELECT nazwa FROM news, a w linku wolasz {$nt['id']} - nie wyciagnales kolumny id w zapytaniu. w zmiennej $nt, ktorej uzywasz do wyswietlenia linkow bedziesz (po petli) mial zawsze tylko ostatni rekord newsa, a nie to co wybrales wyzej w selectcie, wiec nawet jak poprawisz rzeczy wyzej to nie bedziesz mial tego co chcesz. daj przycisk usun w formularz, jak go klikniesz wysle ci sie wybrana opcja z selecta i bedziesz ja mogl usunac, tylko do opcji dodaj atrybut value, zeby bylo wiadomo, ktory news chcesz usunac |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 202 Pomógł: 36 Dołączył: 10.06.2011 Skąd: Dokąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
skrypt wyswietla z bazy ale nie wyswietla edycji oraz usuń A co wyświetla się w źródle strony? Moim zdaniem powinieneś się poduczyć HTMLa. Co to ma na przykład być to: (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 15:06 |