![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 24.05.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taki problem, iż nie wiem jak wyśiwetlić w innerHTML dane z bazy (tutaj $rowa['opis']; ). Generalnie jak się da zamiast ..innerHTML=html ---> ...innerHTML="<p>jakikolwiek tekst</p>" to działa, tak samo kod z php jest ok gdyż w innym miejscu wyświetla
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
$dane=$rowa['opis'];
Dane w magiczny sposob sie nie domyslą, ze ty je chesz przekazac spowrotem.... $dane=$rowa['opis']; echo $dane; takie tam podstawy |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 24.05.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no tak tu nie wyświetliłem ale to też nie działa :/
ok działa jeszce data: "submit1" trzeba było zaminić na data: "submit1=1" hmm to musiałem coś w tym php mieć nie tak bak echo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nic ucze się tego wszystkiego Dzięki za pomoc, pozdrawiam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował klawisz123 26.02.2015, 10:53:06 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
No dobra, a czemu robisz tak:
document.getElementById("textbox").contentWindow.document.body.innerHTML = html; a nie tak: document.getElementById("textbox").innerHTML = html; ? |
|
|
![]()
|
|
Tak nie działa, może dlatego że "textbox" to id iframe.
Mam takie pytanie jak zrobić albo gdzie moge szukać, żeby na jednym liku najpierw przeniosło mnie do strony a następnie zadziałało zdarzenie na ajaxie tu jest tylko zdarzenie:
znalazłem coś z location ale wychodzą pewne problemy np wysyła mnie na stronę wyświetla zawartoś z bazy a następnie znika |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.09.2025 - 23:36 |