![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 556 Pomógł: 40 Dołączył: 20.07.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jest jakiś translator/converter online/offline z javascript do php?
google pokazuje same głupoty niestety z góry dzięki za odpowiedź |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Głupie pytanie to i głupoty w Google pokazuje
Pewnie chodzi Ci o coś w stylu node.js |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 556 Pomógł: 40 Dołączył: 20.07.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam plik client I/O ale skrypt jest w js a na hoscie nie postawie node.js i chcę go przepisać na php (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
jak nie ma to mam koronkową robotę (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 717 Pomógł: 120 Dołączył: 18.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
język to nie wszystko, NodeJS to także biblioteki, więc nawet po przetłumaczeniu tego w jakis sposób na język PHP mogłoby nie działać (i pewnie by tak było) z powodu braku bibliotek.
Cytat mam plik client I/O ale skrypt jest w js a co to jest? Cytat mam plik client I/O ale skrypt jest w js a na hoscie nie postawie node.js i chcę go przepisać na php smile.gif A nie możesz skorzystać z jakiegoś hostingu NodeJS, np. Heroku? |
|
|
![]()
|
|
nie kupią drugiego hosta pod node.js, proponowałem to rozwiązanie, proponowałem także przyzwoity vps/dedyk ale... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
na razie mam apache i php na hostingu i na moje szybko hostingodawca zablokuje im konto przez ilość reqestów (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ale wracając do tematu jak nie ma to nie ma, dzięki za odpowiedzi |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 20:35 |