Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> [Kraków]Bezpłatne warsztaty Symfony2 - Polcode Academy, Polcode Academy - temat: Symofny2, przystanek: Kraków
polcode

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Cześć!
W marcu Polcode SA organizuje bezpłatne warsztaty programistyczne w Krakowie pod nazwą Polcode Academy. Dwa weekendy są dedykowane entuzjastom Symfony 2 (pozostałe dwa przyciągną fanów Ruby on Rails). Możecie rejestrować się na stronie: http://academy.polcode.com/ zapisy trwają do końca lutego. Trzeba też wykonać zadanie testowe, którego wynik decyduje o zakwalifikowaniu się na szkolenie.

Warsztat to dwa zjazdy: 7-8 i 21-22 marca, łącznie 20h szkolenia. Szkolenie prowadzi nasz ekspert Symfony2, programista z 9-letnim stażem. Asystował mu będzie młodszy kolega, Michał, który pracując u nas od 1,5 roku przez większość tego czasu rozwijał się właśnie w zakresie Symfony2.

Zapewniamy dużą dawkę wiedzy przekazanej z poczuciem humoru, w praktyczny sposób i oczywiście pizzę (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Serdecznie zapraszamy osoby z Krakowa i okolic!
http://academy.polcode.com/symfony-2/

(IMG:http://academy.polcode.com/wp-content/themes/PolcodeAcademy/images/academy/academy_logo.png)

Ten post edytował polcode 19.02.2015, 16:43:42
Go to the top of the page
+Quote Post
by_ikar

-----

Um tylko mi czy komuś jeszcze to zadanie się nie wyświetla? W miejscu gdzie to zadanie powinno być jest pusty div, w dodatku ukryty. A dość blisko niego coś takiego:

1. <?
  2. if($options['TabPosition']=='Middle' && in_array($options['TabDesign'],array(3,6)))
  3. {
  4. $fblbHead_top_margin=-30;
  5. }
  6. if($options['TabPosition']=='Middle' && in_array($options['TabDesign'],array(1,2,4,5)))
  7. {
  8. $fblbHead_top_margin=-78;
  9. }
  10. if($options['TabPosition']=='Top' && in_array($options['TabDesign'],array(3,6)))
  11. {
  12. $fblbHead_top_margin=($options['Height']/2)*-1;
  13. }
  14. if($options['TabPosition']=='Top' && in_array($options['TabDesign'],array(1,2,4,5)))
  15. {
  16. $fblbHead_top_margin=($options['Height']/2)*-1;
  17. }
  18. if($options['TabPosition']=='Bottom' && in_array($options['TabDesign'],array(3,6)))
  19. {
  20. $fblbHead_top_margin=($options['Height']/2)-60;
  21. }
  22. if($options['TabPosition']=='Bottom' && in_array($options['TabDesign'],array(1,2,4,5)))
  23. {
  24. $fblbHead_top_margin=($options['Height']/2)-155;
  25. }
  26. ?>
+Quote Post
polcode

-----

Zadanie wyświetla się po wypełnieniu formularza. Wcześniej nie znajdziecie go w kodzie strony (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
+Quote Post
memory

-----

Przydałby wam się ekspert od Wordpressa, testowe zadanie się nie wyświetla.

Ten post edytował memory 19.02.2015, 20:24:58
+Quote Post
by_ikar

-----

Cytat(polcode @ 19.02.2015, 19:48:51 ) *
Zadanie wyświetla się po wypełnieniu formularza. Wcześniej nie znajdziecie go w kodzie strony (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Cytat(memory @ 19.02.2015, 20:24:24 ) *
Przydałby wam się ekspert od Wordpressa, testowe zadanie się nie wyświetla.

No właśnie o tym mówię, że się nie wyświetla, podejrzałem źródło, bo pomyślałem że może coś się wywaliło, i był tam div z klasą zadanie ale był pusty, plus był ukryty. Przy okazji zauważyłem kawałek kodu php no to wkleiłem. Napisałem tutaj, bo pomyślałem że inni co zobaczą mojego posta również zauważą że jest problem i przestaną wam zapychać skrzynkę.
+Quote Post
polcode

-----

Dziękujemy za informacje. Sprawdziliśmy już, dlaczego czasami zadania mogło się nie wyświetlać i wprowadziliśmy poprawki. Może być jednak też inna przyczyna: dodatki do przeglądarek, prosimy o sprawdzenie, czy nie jest zainstalowany np. NoScript blokujący javascript. Osoby, które wypełniły formularz, ale nie odesłały zadania, otrzymają je dodatkowo w mailu. Większość użytkowników nie miała jednak tego problemu, więc proponujemy przejrzenie dodatków w przeglądarce (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hej! Przypominamy, że jutro ostatni dzień na wysyłanie zgłoszeń i rozwiązań zadań kwalifikacyjnych (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 26.09.2025 - 16:51