![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 16.01.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich,
Mam taki oto problem, chciałabym aby wielowymiarowa tablica w PHP była wypełniana wartościami z bazy MySQL, ale tylko dotyczącymi "kategorii" w którą kliknął użytkownik. Przycisk: Obsługiwany poprzez odpowiednią funkcję przyroda() w JS. Zatem moje pytanie w jaki sposób mogę przekazać do kodu php że użytkownik kliknął właśnie w "Przyrodę" a nie np w "Sport" ? Oraz w jaki sposób mogę utworzoną tablicę przesłać do JS? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jQuery -> Ajax -> $.post -> php -> mysql -> echo json
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 16.01.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tyle że mi nic to nie mówi...
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A Google Ci coś mówi?
Dostałeś hasła, teraz Twoja kolej na wykazanie chęci nauki. No chyba że chcesz gotowca to trzeba było tak od razu napisać... |
|
|
![]()
|
|
Na forum szukałam rzetelnej odpowiedzi a nie śmiesznego odsyłania do Google...
|
|
|
![]()
|
|
Dlaczego społeczeństwo idzie w stronę lenistwa? Skoro nie chcesz się niczego nauczyć to zakładaj tematy w dziale giełda, zapłać komuś i nie będziesz musiał marnować czasu na głupie szukanie odpowiedzi. Bo i po co marnować czas skoro można go wykorzystać na piwo albo seks? To ostatnie to akurat najprzyjemniejsza forma rozrywki a nie uczenie się jakiegoś głupiego programowania.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 806 Pomógł: 1828 Dołączył: 11.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli szukałeś rzetelnej odpowiedzi na forum, to powinieneś ją znaleźć.
Jeśli nie szukałeś, a po prostu bez kiwnięcia palcem szukasz, to Pyton_000 dał Ci odpowiedź i wcale nie śmieszną. Dał Ci kompletne, ale nie gotowe rozwiązanie. A dalej powinieneś poszukać w Google lub na forum. Jeśli pomimo powyższych nadal nie wiesz za co się zabrać, to powinieneś zlecić to komuś. Pyton_000, tu nawet nie chodzi o lenistwo, ale o arogancję. Ten post edytował trueblue 16.01.2015, 22:42:14 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 12:14 |