![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam bardzo wydawać by się mogło prosty problem, bo chcę zrobić upload zdjęć i udało mi się sklecić kodzik. Jednak jak się okazało coś nie działało, więc po woli zakomentowałem większość kodu(aż wreszcie to usunąłem) i wyszło, że problem jest przy if -ie, który sprawdza czy został wysłany formularz. Bez tego sprawdzenia działa jak ta lala. Jednak chyba nie oto chodzi, bo pasuje to sprawdzić. prawda?
Nie wiem co może być tu nie tak...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
if(isset($_POST['upload']))
pola plikow nie idą POSTem tylko w FILES -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak czułem, że to jakiś głupi błąd. Dzięki za pomoc na przyszłość już będę wiedział
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
I jesli na powaznie chcesz sprawdzac, czy wszystko jest ok, to masz sprawdzanie pole ERROR w FILES. Tam masz wszystko napisane czy ok a jesli nie ok, to co nie ok.
I na przyszlosc sprawdzaj co porownujesz. zrobienie print_r($_POST); naprawde nie boli. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Ok. Właśnie to montuję
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 20:19 |