![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 2 Dołączył: 4.05.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam
Przeszukując cały internet w końcu udało znaleźć mi się banalny przykład zastosowania SOAP
Wszystko działa, ale nigdzie w internecie nie mogę znaleźć jakiejkolwiek wskazówki jak tu dodać tablicę i przekazać ją do serwera, a na serwerze odczytać tak by można było wykonać jakiś skrypt, orientuje się ktoś jak to zrobić? Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jaki problem przekazać do funkcji array() ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 2 Dołączył: 4.05.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Nie chcę przekazywać tablicy do jednej funkcji, tylko ogólnie do serwera - dokładniej to chodzi mi o login i hasło tak by na serwerze dopiero po ich sprawdzeniu ładowało wszystkie funkcje.
@edit Nie wiem czy to takie trudne czy ja taki po**** ale siedzę z tym od rana i nie mogę nic wymyślić (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pomyślałem że z klasą będzie najłatwiej, po jej zrobieniu i zastosowaniu nie było żadnych błędów więc się ucieszyłem ale nie wiem jak wywołać jakąkolwiek funkcję
Potem zmieniłem to na
I usunąłem ustawianie klasy ale w sumie żadnej różnicy albo jakiś błąd z którego naprawdę nic nie wynika albo pusta strona. Przykładowy błąd:
Ten post edytował Konop857 17.08.2014, 22:11:30 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 10:30 |