![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem skonstruowałem strone z concrete5 tylko mam jeden problem nie umiem zmienic przycisku formularzy, dotarłem do pliku php z jednym z nich
tutaj dziwnie jest wpisane chyba totalnie w jezyku php (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) No i nie mam kompletnie pojecia jak ugrysc tego submita zeby tak nie odstawał od reszty, wystarcza mi proste mozliwosci zminy jego wyglądu, bede wdzieczny jak ktos zainteresował by się tematem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 58 Dołączył: 17.12.2013 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
a masz to gdzieś na serwerze?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Zamień to
na to I teraz w css możesz się do tego odwołać poprzez
Ten post edytował in5ane 22.07.2014, 07:21:27 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O boże, geniusz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bardzo dziekuje jeszcze nie testowalem ale wydaje mi sie ze będzie ok, taka mala rzecz a wiedzialem nad nią przez cala noc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Bo cala stronie mam odwaloną w jenym stylu i te przyciski lekko mówiąc nie pasowały
. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 27.09.2025 - 18:14 |