![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2014 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
(IMG:http://demo.themecloud.pl/lista_forow/lista_forow.png)
Ten post edytował ThemeCloud 8.07.2014, 11:45:17 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wyjdź
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2014 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Bardzo wyczerpująca odpowiedź, może coś więcej na temat infografiki ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 84 Dołączył: 29.11.2006 Skąd: bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co tu dużo mówić słabe, fonty za małe, brak grafik. To chyba jest jakaś kryptoreklama
|
|
|
![]()
|
|
Infografikę wykorzystuje się do reklamy.
Ta infografika jest reklamą produktu. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co to jest?
Nie przyciąga wzroku, nie interesuje, brak widocznych ważnych elementów. Tu masz przykład infografiki http://www.slideshare.net/energe21/infogra...obilne-27330853 |
|
|
![]()
|
|
To jest moja pierwsza infografika, więc oszczędźcie mnie Panowie heh
Miało być schludnie i przejrzyście i wydaje mi się że własnie tak jest... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 341 Pomógł: 25 Dołączył: 28.09.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zaraz bedzie
"to zrobcie lepsza" ; D |
|
|
![]()
|
|
Skąd wiesz co będzie ? Po to jest krytyka, aby wyciągać z niej wnioski.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 58 Dołączył: 17.12.2013 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 824 Pomógł: 106 Dołączył: 14.03.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale rozbawiło mnie to ale ..aż tak go zniechęcać,
za mało grafiki, powtórze malutkie czcionki, wyszedł ci page z ikonkami i mega logiem, to nie jest intrografika mimo iż powiedzmy że jest schludnie bo niezbyt przejrzyście. intrografika polega na tym, że obrazki sugerują w znacznej mierze treść a teksty to zazwyczaj gołe cyfry jak na przykładzie, to musi się dać przeskanować w 2 sekundy żeby wszystko wiedzieć o co biega. Ćwicz i nie przejmuj się krytyką jak to Twój 1 design to mogłeś się trochę wstrzymać z publikacjami mimo iż włożyłeś w to troche wysiłku i chciales sie komus pochwalić i spróbować kilka razy od nowa a potem porównać nawet przed samym sobą. Gdybyś miał prawdziwy talent pewnie wyszłoby Ci od razu, co nie znaczy że jak bedziesz ciagle nad tym pracował nie bedziesz w tym kiedys naprawde dobry. Mam nadzieje ze wrocisz i nam dokopiesz (IMG:style_emoticons/default/specool.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 707 Pomógł: 266 Dołączył: 3.07.2012 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Trochę mnie dziwi ta ciężka atmosfera tutaj. Chłopak pokazuje grafikę, prosi o ocenę, a Wy na niego z pazurami. No trudno, że reklama - co, miał zamazać kluczowe elementy? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A wracając do samej grafiki, to na pewno jest tu za dużo pustej pstrokatej przestrzeni, napisy dosłownie toną w tym błękicie. Statystyki aż się proszą o przedstawienie na wykresie słupkowym lub kołowym. Nie ma się ochoty patrzeć na tę grafikę. Przydałyby się jakieś ikonki i inne smaczki. Pracuj dalej (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Następna będzie lepsza (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) będę miał chwile to zrobię coś nowego (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 21:48 |