![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: miejscowosc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy to pytanie do tego podforum (php) (może powinno być w apache?), ale nie wiem czy ten "efekt"
![]() Z góry dzięki ![]() PS Nie wiem czy dość dobrze to wytłumaczyłem, ale jak czegoś nie wiecie to piszcie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie jestem pewien ale to chyba przegladarka o tym decyduje. Ja mam u siebie postawiony serwer i jezeli chce sie cofnac do strony ktora byla stworzona przez dane wyslane POST'em to wtedy mi sie cos takiego pojawia.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
na tym polega wyszukiwanie
interesuje mnie ten temat czy ktos juz wie cosik ![]() tez chcialbym aby przy cofnij pokazal sie napis "strona wygasla" wiem ze da rady to zrobic pytanie JAK ![]() -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na pewno ma to coś wspólnego z wysyłaniem odpowiednich nagłówków HTTP.
-------------------- Tomasz Wasiluk
Polcode >> Szukamy programistów z pasją |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
prawdopodobnie to pomoze:
header ("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT"); // data w przeszłości header ("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT"); // ciągle modyfikowany header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate"); // HTTP/1.1 header("Cache-Control: post-check=0, pre-check=0", false); header("Pragma: no-cache"); PS. to jest w manualu... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 18:43 |