Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Closed TopicStart new topic
> [SQLite][HTML][PHP]Skrypt automatycznie wypełniający ankiety, Prosty skrypt PHP, automatyczne wypełnianie ankiety
Ktosiek

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam

Piszę tutaj ponieważ, jeżeli chodzi o PHP jestem całkowitym nowicjuszem (jak dotąd użyłem tego języka tylko raz). Mój problem polega na tym, że stworzyłem stronkę, na której znajduje się jedynie ankieta (3 pytania, po 3 odpowiedzi a/b/c do kazdego) i nie wiem jak zautomatyzować wypełnianie ankiet, chodzi mi o taki schemat działania:

otwarcie stronki -> wypełnienie ankiety -> kliknięcie ok -> otwarcie adresu startowego stronki [ i tak w kółko ]

Mam już skrypt przekazujący wynik ankiety do bazy danych (to jest jedyny skrypt jaki napisałem, posiłkując się innym forum).

Jeżeli jest taka możliwość to bardzo proszę o pomoc w napisaniu tego skryptu.

Pozdrawiam
Go to the top of the page
+Quote Post
nospor

Grupa: Moderatorzy

BArdzo interesujące. Stworzyłeś stronę z własną ankietą i chcesz zautomatyzować jej wypełnianie..... hmmmm.... skoro to Twoja ankieta na Twojej stronie to nie mozesz poprostu wtawić do bazy od razu wartości ktore cię interesują? Po co bawić się w pseudo wypelnianie skoro to i tak bedzie oszustwo?
A czekaj, a może to jednak nie jest Twoja strona a Ty chcesz zautomatyzować wypelnianie ankiet na cudzysz stronach? To juz się wydaje bardziej prawdopodobne.

Temat zamykam. Jesli uwazasz ze moje wnioski są niesluszne, zapraszam na PW.
Go to the top of the page
+Quote Post

Closed TopicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 15.09.2025 - 06:48