Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> wwtelcophone, dzwonic z netu za darmo..?!?
ikioloak

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Slyszeliscie o programie wwtelcophone? Genialna sprawa. Z netu dzwoni sie na stacjonarne na calym (chyba) swiecie i na komorki w wybranych panstwach (niestety nie w polsce). Po rejestracji ma sie do dyspozycji 30 minut. A pozniej trza placic... Jest jednak metoda na obejscie tego. ---- nie mowimy jak mijac zabezpeiczenia ----

---
hwao
Go to the top of the page
+Quote Post
Ace

-----

Hm nie chce zeby to wyszlo na reklame, ale www.talkpro.pl - tez oferuja rozmowy przez internet z wybranym numerem na ziemi (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) polska tez, komorki tez. Jedynym warunkiem to kupienie telefonu, platne bodajze kartami pre-paid. Dziala raczej ok. Chodz czasem jakosc polaczenia jest kiepska.
+Quote Post
scanner

Grupa: Zarząd

Teraz wszyscy oferują gadanie przez neta... TYlko że to jeszcze trzeba mieć łącze beż smiesznych tepsowych limitów transferu (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif)
Na szczeście ja się załapałem jeszcze na nielimitowaną Neo640 (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
+Quote Post
Ace

-----

Fakt, łącze trzeba mieć, lecz z tego co wiem, to przy np: talkpro.pl nie trzeba mieć niewiadomojakiego łącza, czytałem gdzieś na ich stronie że wystarczy mieć modem ? Więc jeśli taka rozmowa nie obciąża zbyt dużo łącza ?
+Quote Post
GrayHat

-----

my tu se radoche robimy, ale na przyklad w Chicago stacjonarne rozmowy lokalne sa za darmo.. nie wiem jak w innych miastach US. U nas se mozna w tepsie za free wieczorami pogadac wybierajac jakistam pakiet a w Chicago te rozmowy sa calyczas free
+Quote Post
ikioloak

-----

w niektorych miastach u nas tez mozna wykupic taryfe taka za 24h/dobe rozmowy sa za free. I to w sumie nawet tak drogo nie wychodzilo. Przyklad z Multimedii, przynajmniej tak mi sie wydaje za tak bylo: najwiekszy pakiet kablowki, net 128 lub 256 kb/s, i wlasnie ta taryfa telefoniczna = 160 zl.
+Quote Post
domel_gl

-----

zainstalowalem WWTelcoPhone i jestem zarejestrowany (mam 30 min)...problem mam z dzwonieniem...niby mnie slychac dobrze a ja slysze rozmowce bardzo zle...co mam zmienic by bylo lepiej?...(mam szybkie akademickie lacze:) )

Ten post edytował domel_gl 26.11.2004, 16:43:41
+Quote Post
ikioloak

-----

W zwiazku z tym ze dostaje teraz pytania na pw: w pierwszym poscie ktory zostal zmodyfikowany przez moderatora nie podalem sposobu na obejscie zabezpieczen. To bylo wrecz pytanie o to.. Nie wiem jak sie je obchodzi. Temat ten zostal poruszony dosc intensywnie na www.elektroda.pl/rtvforum tam jest temat dzwonic za darmo czy cos takiego... szukajcie a znajdziecie. Nie bede pisal konkretnego adresu bo pewnie znow zostanie usuniety
+Quote Post
Strzałek

Grupa: Przyjaciele php.pl

-----

Cytat
Na szczeście ja się załapałem jeszcze na nielimitowaną Neo640

A ja już nie (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sadsmiley02.gif)
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 23.12.2025 - 23:36