![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam prośbę nie pytam się jak zrobić ani nic takiego, chciałbym żeby któryś z Was wskazał mi miejsce gdzie znajdę logowanie że dla każdego logina mogę przypisać inną www... rejestracja niekoniecznie, i najważniejsze aby było bez mysql, ani innych baz, bo darmowy serwerek nie ma takich "bajerów"
Z poważaniem Przemysław Dariusz S. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz podane wszystko na tacy:
Ten post edytował ganimedes 11.11.2004, 23:51:51 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() ale... jeśli mógłbyś przerobić dowolny skrypt jaki CI podeślę że np dla logina sam001 i hasła test otwiera się np. sam001/zalogowany.php sam002 i hasla test2 otwiera sie sam002/zalogowany.php sam003 i hasla abdgeytd otwiera sie sam003/zalogowany.php i to wszystko w jednym pliku, bo na razie to używam 8 oddzielnych skryptów do logowania, a to jest męczące http://members.lycos.co.uk/samek001/1/login.php tu zamieściłem wersję testową logowania jakie używam http://www.ygreg.com/php/skrypty/logowanie-mateusch.zip stąd można go ściągnąć, nic w plikach nie mieszam, ani nie zmieniam ich dziękuje za jakikolwiek odzew!!:) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 331 Pomógł: 1 Dołączył: 23.05.2004 Skąd: Tarnów/Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
spoko skrypt ,przyda sie. tylko nie rozumiem po co jest tam ustawiana $_COOKIE['admin'] ?
-------------------- php 5.1.2 & Apache 2.0.50 & MySQL 4.1.7 @ WinXP Pro
..:: GG 6449856 ::.. www.londyn.me.uk - ogłoszenia mieszkaniowe dla Londynu |
|
|
![]()
|
|
nie wiem, nie ja go pisałem, a chwilowo bawię się innym ponoć bardziej rozbudowanym... jak się połapię co i jak to może coś tam sklonuje z innych skryptów i sprubuję skleić to do kupy, tak aby odpowiadało moim wymaganiom, chociaż moja prośba dalej aktualna:)
dziękisy i pozdro!!:D |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2010 Skąd: Dessau Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a nie ma takiego czegoś w js? że jak np. użytkownik: user1 z hasłem user1 się zaloguje to jest przekierowanie do odpowiedniego pliku. jeśli zaś kliknie w wyloguj to nie będzie miał już dostepu do strony, do której miał dostęp podczas zalogowania. Bo aktualnie mam tak, że jest wyloguj i user może dostać się na tą stronę, nawet będąc nie zalogowanym.. a tego nie chcę..
-------------------- Przypomnij o "+", jeśli mi pomogłeś a nie zapunktowałem :P
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 01:09 |