![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 21.11.2003 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich!
Mam dwa pliki news1.php i news2.php plik news jeden php odpowiedzialny jest za wyświetlenie skrótu newsa (mam specjalne pole w bazie) i zapytanie wybierające wygląda:
a wyświetlam tak: (prosze nie czepiajcie się że nie oddzielam kodu php od html). plik news2.php zapytanie ma wyświetlać cały news:
i wyświetlam:
Problem jest taki, że wcale mi nie wyświetla całego newsa chociaż $m jest w adesie poprawna. Pytanie brzmi dlaczego? I tu otrzebuje waszej pomocy "drodzy forumowicze"!!! pozdrawiam i dziękuję za szybkie odpowiedzi! -------------------- Jo hmm....
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 453 Pomógł: 22 Dołączył: 20.09.2004 Skąd: Kraków - NH - Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zapytanie do news2
-------------------- Warsztat: Windows 7 Pro 64bit | Apache 2.2 | PHP 5.2 | MySQL 5.0 | PHPmyadmin 2.6.4
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 21.11.2003 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dosłownie pare minut wcześniej na to wpadłem...
ale mimo wszystko dzięki!!! pozdrowienia!!! ![]() -------------------- Jo hmm....
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 07:40 |