![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 75 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jest jakaś możliwość wymuszenia zapisu strony na dysku twardym użytkownika ?
próbowałem to robić tak:
niestety jak sprawdzam w informacjach o stronie (firefox) to pisze że strona nie jest buforowana ![]() thx, |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Chyba Ci sie pomylily pojecia to jest bufowanie tego co paser php zwraca (naglowki itp).
To przegladarki pewnie musisz wyslac odpowiedmi meta tag albo naglowek |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 75 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
aha czyli to mogę zapisać u siebie i póżniej skorzystać żeby nie kompilować kodu na nowo ?, ale czy takie rozwiązanie jest wydajniejsze od tego co chcę zrobić ?
znalazłem jeszcze coś takiego
taki działa ale niestety nie mogę go użyć buforuje w pamięci RAM ![]() Ten post edytował SET 6.11.2004, 17:35:40 |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Wiem ze powino sie dac wylaczyc/ wlaczyc to przy pomocy naglowkow ale nie zawsze sie to udaje (zalezy od przegladarki) wielkosci temp itp...
|
|
|
![]()
|
|
znalazłem taki kod (działa w odwrotną stronę)
i nie umiem go przerobić ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 12:00 |