![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 11.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam dwa kody php,
Pierwszy Formularz_iloczyn.php : <?php //skrypy iloczyn echo(" <form method=\"get\" action=\"iloczyn.php\"> "); $liczba=rand(0,9); $liczba1=rand(0,9); echo("podaj wynik dzia_ania".$liczba."*".$liczba1); echo("<input type=\"text\" name=\"liczba\" size=\"10\" >"); echo("<p align=\"center\"> <input type=\"submit\" value=\"Sprawd_ wynik\" /></p>"); ?> Oraz drugi iloczyn.php : <?php //skrypy iloczyn $liczba=$_Get['liczba']; $liczba=rand(0,9); $liczba1=rand(0,9); if($liczba*$liczba1==$liczba) { echo("Twoja odpowiedź jest prwidłowa"); }; if($liczba!==$liczba*$liczba1) { echo("Twoja odpowiedź jest błędna"); }; print ("<div style=\"margin-top: 20px;\"><a href=\"formularz_iloczyn.php\">Powrót do formularza...</a><div>"); ?> Są one połączony i na stronie po wpisaniu poprawnego wyniku wyświetla "wynik błędny"Nie wiem o co chodzi Strona z tymi kodami http://formularz.drzemka.cba.pl/formularz_iloczyn.php PROSZĘ O POMOC PLS!!!!! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 3 Dołączył: 20.12.2013 Skąd: Bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 11.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czyli jak to zrobić(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif)
Pomożesz?(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 3 Dołączył: 20.12.2013 Skąd: Bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprubój tak (wszystko w jednym pliku) mogłem się gdzieś pomylić (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Ten post edytował mar_gor 11.01.2014, 20:59:00 |
|
|
![]()
|
|
Jest dobrze tylko jest jedna usterka, że jak wpisuje wynik to jeszcze raz mam to do wpisania jak to naprawić(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) ?
Sorry już wiem Bardzo mi pomogłeś dziękuje Jednak, problem nadal występuje masz jakieś inne pomysły?? |
|
|
![]()
|
|
Plik aa.php
Plik bb.php
u mnie działa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował mar_gor 11.01.2014, 20:42:54 |
|
|
![]()
|
|
WIELKI DZIĘKI DOSTANE 6 Z INFORMATYKI DZIĘKI TOBIE!!!!
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 21:50 |