![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
nie wiedziałem w jakim dziale umiescic to zapytanie zeby bracia programisci mnie nie zwyzywali wiec wybór padła na hyde park. Do rzeczy: Robie portal społecznościowy i rozwazam najecie programisty do wykonania kilku modułów w zf 2 1) logowania,rejestracji 2) galerie 3) przyjaciele 4)skrzynka 5) tablica Jak wygląda od kuchni rozliczanie sie z programistą. Jestem osobą prywatną nie żadną firmą. Czy programiste należy zobaczyc na oczy i wziac iod niego ksero dowodu albo cos zeby nas nie zrobił w bambusa?? Jakie sa zasady bezpieczenstwa?? CZy na rynku jest doscy programistów zf2?(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 321 Pomógł: 55 Dołączył: 19.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a tak z ciekawości dlaczego uważasz, że zf2 będzie najlepszym rozwiązaniem dla Twojego projektu ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie mam pojęcia. Nie mam doświadczenia więc trudno mi ocenić znam w miarę zneda 1.12 i zadnych innyhc framworków.
Wybór padł na ZF 2 bo ma fajne logo jest najnowszy i wszyscy sie nim podniecają. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 321 Pomógł: 55 Dołączył: 19.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wybór padł na ZF 2 bo ma fajne logo jest najnowszy i wszyscy sie nim podniecają. jeżeli jest tu jakiś konkurs na "cytat roku" to pozwolisz , że Cię zgłoszę (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ps. ostatnio wszyscy podniecają się Laravel |
|
|
![]()
|
|
oczywiscie kierowałem się tez
-możliwoscia budowania niezaleznych modułów (kazdy moduł moze robic inna osoba i nie ma problemu z połączeniem wszystkiego w całość) -bezpieczeństwo -popularnosc (społęczność) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 84 Dołączył: 29.11.2006 Skąd: bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
daj mu do łapy (IMG:style_emoticons/default/snitch.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To zainteresuj się symfony 2 i http://knpbundles.com/ większość rzeczy będziesz miał już zrobionych tylko to zintegrować
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.09.2025 - 14:30 |