![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 96 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej,
mam problem z napisaniem skryptu, który będzie oparty na bazie danych. Chodzi mi o coś takiego że skrypt będzie pobierł dane z dwóch tabel (wyświetli dane z jednej a pod spodem z drugiej tabeli ) następnie zapisze odpowiednio wybrane dane, które będą wyświetlane w postaci pól wyboru do kolejnej tabeli. Zapisywanie danych następuje po kliknięciu przycisku. Wiem że trzeba zrobić dwa selecty i insert ale nie bardzo wiem jak to wszystko umieścić w jednym skrypcie żeby nie było błędów. Ten post edytował huka 2.11.2004, 00:04:37 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie odrazu Rzym zbudowano. Co za tym idzie... rób krok po kroku i pokonuj kolejne napotkane problemy.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 96 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No właśnie problem jest w tym że musze to w miare szybko zrobic, dlatego puściłem tego posta bo wiem że są tutaj ludzie którzy takie rzeczy nie raz już pisali i zawsze troche pomogą.
|
|
|
![]()
|
|
Administrator PHPedia.pl Grupa: Developerzy Postów: 1 102 Pomógł: 2 Dołączył: 14.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pokaż swój kod
|
|
|
![]()
|
|
Jak narazie to mam coś takiego:
Nie wiem jak dodać to co pisałem wcześniej. Jak wiecie co trzeba zrobić to pomóżcie (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/exclamation.gif) !! Ten post edytował huka 2.11.2004, 00:28:49 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 05:07 |