![]() |
![]() ![]() |
![]() |
--krzysiekma-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witajcie
Od dłóższego czasu szukam roziwązania problemu Wertowałem mase stron a że jestem miernota z php to pisze do Was. chcę na stronie umieścic odnośnik który będzie pobierał zmienna z adresy url. mianowicie adres: jakasdomena/index.php?id=mietek I teraz na stronie ma byc zamieszczony odnośnik innadomena/?id=(ten mietek pobrany z adresu) Pomoże ktoś staruszkowi:) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 321 Pomógł: 55 Dołączył: 19.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tu masz odpowiedź ma Twój problem
-------------------- Polecam MyDevil hosting idealny dla deweloperów
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 23.11.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Link potrafie stworzyć tylko że za chiny mi nie pobiera automatycznie mietka z adresu url do odnośnika
Może wydawać się śmieszne ale jak się po 30 uczy pewnych spraw to wiedza słabo już jest przyswajana. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 321 Pomógł: 55 Dołączył: 19.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przecież tam jest to opisane ... co z tego, że podam Ci kod ... po przeczytaniu arta będziesz sam wiedział jak to zrobić
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 23.11.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gdyby był tylko jeden mietek to było by ok
Stworzył bym link i po ptakach ale jak bedzie mietek heniek franek zoska i więcej to ... niestety nie daje rady Pomoże ktoś w tym temacie aby automatycznie pobierało dane id do odnośnika |
|
|
![]()
|
|
chcę na stronie umieścic odnośnik który będzie pobierał zmienna z adresy url. mianowicie adres: jakasdomena/index.php?id=mietek I teraz na stronie ma byc zamieszczony odnośnik innadomena/?id=(ten mietek pobrany z adresu) skoro nie chcesz się nauczyć :-) Kod innadomena/?id=$_GET['id']
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 11:48 |