![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 131 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam pytanie, czy da sie zrobic tak, by po wczytaniu stron od razu dla pewnego przyciku byl ustawiony :hover? Probowalem czegos takiego, ale nie dziala: $(document).ready(function(){ $(".mojdiv").mouseover(); }); |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 168 Pomógł: 126 Dołączył: 5.02.2010 Skąd: Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Stwórz klasę "active", która będzie nadawała atrybuty, które wypełnią przycisk tak jakby był na hover i po prostu dodaj go po załadowaniu strony.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 240 Pomógł: 278 Dołączył: 11.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 131 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm, wlasnie mi chodzi o to czy mozna wywolac cos ala body on load w javascirpt na danym przycisku
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 240 Pomógł: 278 Dołączył: 11.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powiedz dokładnie o co Ci chodzi. Co chcesz osiągnąć? Może jakiś przykładowy kod?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
mam cos takieg:
Odwiedź moją stronę i jak jest np ten srodkowy panel do logowania dla Administratora, to chcialbym by na samym poczatku byl na nim :hover, a jak przejade myszka na np na verkaufer to wiadomo zeby hover byl na verkaufer, Ta strona dziala dobrze tylko na CHROMIE. mam jeszcze jedno pytanie, moze zadam w tym watku, czy mozna do tego linku dodac dwie akcje, tz, tak jest, submit oraz po wykonaniu submit zeby by przeszedl pod inny adres? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
można, ta strona nigdzie nie działa dobrze... Bo na chrome klatkuje
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 09:53 |