![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 4.11.2013 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam wszystkich użytkowników forum. Mam taki problem, napisałem skrypt do mojego menu na stronie, wszystko działa tylko nie wiem jak zrobić, żeby po kliknięciu w któryś z 4 elementów ten kliknięty robił się jako aktywny (czcionka na czarno i podkreślenie grubsze). Oto skrypt, pomożecie?
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%)
|
Wrzuć demo online (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie mam pojęcia jak to zrobić. Tam nic więcej nie ma, tylko css dla tego menu. Ktoś zna rozwiązanie?
To będzie coś z funkcją .onclick tak? |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%)
|
demo tego co już masz, żebyśmy wiedzieli jak to dokładnie ma działać (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
Tak, tylko chodzi o to, że nie mam pojęcia jak wrzucić demo samego menu.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%)
|
Masz jakąś tam stronę. Teraz szukasz serwera, na który możesz wrzucić pliki( może być jakiś darmowy ) i wrzucasz do niego pliki i dajesz nam link. W necie są dziesiątki poradników jak wrzucić pliki na serwer. Powodzenia
|
|
|
|
|
|
|
|
Stronę mam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Chciałem wrzucić demo samo menu, ale ok, podeślę całą stronkę.
http://fotisu.pl/ I teraz chodzi mi o to, żeby w menu po kliknięciu w np. "O mnie" i po przejściu na tą podstronę, to "O mnie" było pogrubione, a reszta na szaro. Pomoże ktoś? |
|
|
|
|
|
|
|
Za pomocą JS odczytujesz adres aktualnej strony i np. jak znajduje się tam ciąg "about" to pogrubiasz element "o mnie", itd.
Ale mimo wszystko poprawniej to zrobić w PHP - na tej samej zasadzie |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 22.12.2025 - 23:46 |