![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 453 Pomógł: 22 Dołączył: 20.09.2004 Skąd: Kraków - NH - Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przeszukiwałem forum ale nie znalazłem odpowiedzi.
problem jest w tym że gdy wejde do folderu a tam jest następny to już do niego wejść niemoge. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 15.06.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 453 Pomógł: 22 Dołączył: 20.09.2004 Skąd: Kraków - NH - Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niestety to też niedziała (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/dry.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest tylko jeden problem: cala sciezka jest przekazywana w URL -- zobacz jak bedzie on wygladal gdy pochodzisz sobie po katalogach |
|
|
-m-s- |
![]()
|
Goście ![]() |
wielkie dzieki no ale juz mam ten plik:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
OMG: windows w poblizu (heh, sam go teraz uzywam -- musze program w 'C++' napisac, ktory da sie napisac tylko pod Windowsem, ehhh)
Nie mam ph na windowsie wiec nie moge tego sprawdzic i przystosowac do widnowsa. Najpierw sprawa linka: Cytat // niewiem na jakiej zasadzie jest tu generowany link // dlatego niemam pojecia jak to zrobic;(
Poczytaj w manualu o funkcji printf mozna to tez tak zrobic:
Co do Gie: Cytat // i tu wlasnie chcialbym wpisac litere dysku... wpisalem i jest nie dobrze;) // wyswietla ladnie ale jak klikne w jakis link to nie otwiera mi folderu G:/xxx // tylko wyswietla mi G:/G:/xxx // trzeba jakos podzielic to wszystko zebym oddzielnie wpisal dysk i folder // tylko JAK ? (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) $base_directory = './'; // czyli katalog skryptu - i sciezki do katalogow byly tworzone w odniesieniu do niego zeby zrobic: plik.php?folder=G:/kat_01/kat_02/ to trzeba sie nameczyc troche wiecej (przy przechodzeniu do katalogu '..' trzeba by usuwac ze sciezki 'G:/kat_01/kat_02/' 'kat_02' itd. nie mam teraz czasu i mozliwosci na poprawienie tego. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 17:57 |