![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 6.09.2013 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam
Mam pytanie: Czy w php jest mozliwosc obslugi klawiatury w sesie np.: gdy wciskam na klawiaturze a to odtwarza sie jakis film lub otwiera sie jakis obrazek? Wiem ze jest taka mozliwosc w jQuery ale ja wolalbym użyć php. Z góry dzieki za odpowiedź. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
PHP jest po stronie serwera, klawiatura jes po stronie klienta..... To dwie totalnie rozne rzeczy....
Chyba ze masz na mysli jakis skrypt konsolowy, gdzie Ty i twoja klawiatura jest na serwerze... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 6.09.2013 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Dzieki za odpowiedz.
Czego trzeba uzyc aby uzyakac ten efekt co opisalem w 1 poscie? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 707 Pomógł: 266 Dołączył: 3.07.2012 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musisz użyć języka wykonywanego po stronie klienta, czyli najlepiej właśnie JavaScript (lub jeszcze lepiej z biblioteką jQuery).
Dlaczego "wolałbyś użyć PHP"? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 21 Dołączył: 10.06.2011 Skąd: Głogów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak jak koledzy pisali, php się wykonuje i już.
Jak chcesz mieć eventy typu key_down musisz użyć js'a do filmu możesz użyć elementu <video> html, do obrazka, to ustawienie atrybutu dla danego elementu html |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.09.2025 - 20:13 |