![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam, zalozylem tutaj to konto bo mam glupi problem, ktorego nie moge rozwiazac (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Niestety nie mam przy sobie prawdziwego kodu, ktory mi sluzy, ten tu jedynie napisalem na potrzeby tego forum, gdyz sprawa jest nie cierpiaca zwloki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Chodzi o to, ze chcialbym napisac raio w przegladarce z wykorzystaniem jquery mobile. Suwakiem chcialbym zmieniac dzwiek ( za pomoca ajaxa beda robil to w tle). Problem jest tylko, ze nie moge do tego suwaka "siegnac". Na drugim laptopie, mialem juz taki etap kodu, ze jak zmienialem wartosc w okienku przy suwaku recznie, to moglem wywolywac zdarzenie, ale neistety nie moglem wywolywac zdarzenia, gdy tylko przesuwalem suwak. Ma ktos moze jakas idee, jak w jquery mobile mozna dosiegnac suwaka ? Przegladalem dokumentacje, ale szczerze powiedziaewszy, nie rozumiem, wszystkich opisow tam zawartych, moze dlatego, ze moj angielski jest slaby. Mam nadzieje, ze ktos rozwiazal taki problem.
moj kod:
Z gory dziekuje za kazda podpowiedz. Poozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 01:07 |