![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 496 Pomógł: 2 Dołączył: 15.07.2011 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam problem z użyciem klauzuli WHERE IN w Query Builderze. Mam taką oto funkcję w Repository klasy User:
Błąd jaki mi wyrzuca to:
Co robię źle, że nie działa mi takie podstawienie parametrów ? Jak powinno wyglądać przekazanie tablicy parametrów do klauzuli WHERE IN ? (Chodzi mi o to że chciałbym później przekazać w parametrze funkcji tablicę z IDkami ) OK , znalazłem rozwiązanie ... zamiast tak: ma być tak: Ten post edytował damianooo 16.07.2013, 21:11:37 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 879 Pomógł: 189 Dołączył: 14.06.2006 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zacznę od początku:
Jaki to ma związek z Symfony2? Jaki to ma związek z QueryBuilder? Nie działa bo źle wywołusz funkcje setParameters. Prawdopodobnie chciałeś skorzystać z setParameter (jedna literka za dużo). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 496 Pomógł: 2 Dołączył: 15.07.2011 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no z Symfony 2 to ma związek ponieważ występuje w Symfony 2 ...
Jeśli chodzi o tą jedną literkę "s" to akurat w moim przykładzie nie zadziała w ten sposób ... działa natomiast z literką "s" . |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 879 Pomógł: 189 Dołączył: 14.06.2006 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat no z Symfony 2 to ma związek ponieważ występuje w Symfony 2 ... Równie dobrze mogłeś to pytanie zadać na forum Twojego systemu operacyjnego. Problem dotyczy Doctrine, nie Symfony! Cytat Jeśli chodzi o tą jedną literkę "s" to akurat w moim przykładzie nie zadziała w ten sposób ... działa natomiast z literką "s" . Dlaczego akurat u Ciebie funkcja setParameter miałaby nie działać? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 07:56 |