![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 98 Pomógł: 0 Dołączył: 17.03.2004 Skąd: Suwałki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukam skryptów:
1. Skryptu pogody dla Podlasia (pobierajacego dane np.: www.se.pl); glownie dla Suwalk 2. Wiadomosci oraz wyniki sportowe ze strony np: sport.onet.pl 3. Kursy walut ( USD, Euro, Złotówki ) wraz z wykresami ![]() 4. Program telewizyjny dla TVP1, TVP 2, TVN oraz POLSTAT'u 5. Skrypt pobierający nagłówki tematów z onetu (z menu: Gorące wiadomości) jesli ktos zna takowe to prosze o pomoc ![]() -------------------- "Nie bój się krytyki, ale pochwały lękaj się bardzo"
Zapraszam: www.Przerosl.com.pl ! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 1 Dołączył: 17.07.2003 Skąd: Kazanów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no to powodzenia!
a tak na serio to poszukaj na forum bo kiedys widzialem jakas tam pogode wykonana przez bakusia i kilka podobnych skryptow |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ive: "Bakusa" jeśli łaska misiu...
![]() http://forum.php.pl/index.php?showtopic=10...indpost&p=66407 - tu jest moja pogodynka... poza umieszczonym tam kodem dostępne jeszcze były obrazki jakie ściągnąłem ze strony onetu... Niestety plik zaginął... nic jednak nie stoi na przeszkodzie, by ktoś je sobie pozapisywał... ![]() Co do pozostałych skryptów - ich napisanie to kwestia 10-30 minut z prostymi wyrażeniami regularnymi i funkcją str_replace()... Pogodynka we wmiarę chyba prosty sposób przedstawia jak całość wykonać... -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 98 Pomógł: 0 Dołączył: 17.03.2004 Skąd: Suwałki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ponownie
![]() Uruchomiłem skrypt Twego autorstwa Bakus (testowałem na serwerze lokalnym Krassnal - dziala, skrypt umieszczony w sieci - dziala) ![]() Przed zmianą: Kod $styl .= '</STYLE>' . "n"; Po zmianie: Kod $styl .= '</STYLE>'; Efekt moża zobaczyć: KLIK Pobrać skrypt oraz dodatkowe pliki: KLIK Przed zmianą pojawiała się u gory literna 'n' ![]() // Teraz zabiore sie za reszte skryptów opartych na Twojej pogodynce ![]() ![]() // Czy trzeba edytowac CSS'a zeby usunac te czarne literki z cyferkami na mapce? - biale wystarcza ![]() Pozdrawiam ![]() Ten post edytował Forgoot 22.10.2004, 08:06:25 -------------------- "Nie bój się krytyki, ale pochwały lękaj się bardzo"
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to mialo byc "\n" - znak nowego wiersza
Cytat Czy trzeba edytowac CSS'a zeby usunac te czarne literki z cyferkami na mapce? - biale wystarcza Możesz się bawić w wycinanie ich z kodu strony, ale nie wiem, czy jest sens... -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
Więc każdy może sobie zmienić linię 22:
Z: Kod $styl .= '</STYLE>' . "n"; Na: Kod $styl .= '</STYLE>' . "\n"; ![]() // Pliki ktore mozna sciagnac juz poprawilem... Ten post edytował Forgoot 22.10.2004, 13:25:08 -------------------- "Nie bój się krytyki, ale pochwały lękaj się bardzo"
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 11:18 |