![]() |
![]() ![]() |
![]() |
--netghoster-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam
Mam mały problem (link do strony niżej) http://4ds.pl/projekty/ksiega/ Chodzi o to żeby przy załadowaniu strony był otworzony "start" - obecnie jest zamknięty i nie mam pomysłu jak to zrobić. Pomoże ktoś ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 565 Pomógł: 15 Dołączył: 11.10.2010 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
|
|
|
--netghoster-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Dałem w head to
<script> $("a[class='wrapper']").attr("href","/projekty/ksiega/").click(); </script> ale nie działa ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na samym końcu kodu strony, już poza body:
-------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
--netghoster-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Nadal nic.. może jeszcze jakieś pomysły ?
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 3 Dołączył: 13.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
--netghoster-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Jest załadowana - widać w źródle
<script type="text/javascript" src="templates/ksiega/js/jquery-1.4.4.min.js"></script> <script type="text/javascript" src="templates/ksiega/js/jquery-ui.min.js"></script> tego nie mogę bo wtedy w ogóle się nie rozsuwa (gryzą się pliki) <script type="text/javascript" src="//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.10.1/jquery.min.js"> </script> |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 16 Dołączył: 21.06.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zamień na :
-------------------- devstrefa.wordpress.com
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy dobrze widzę, że chcesz zaincludować dwie wersje jquery ? (w dodatku obie stare)
Ten post edytował peter13135 24.06.2013, 16:16:16 -------------------- :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 17.06.2025 - 15:27 |