![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 125 Pomógł: 9 Dołączył: 25.05.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
(IMG:http://i.imgur.com/IDGd7K4.png)
Chciałem przedstawić swój pierwszy skrypt napisany w PHP/MySQL. DomainAgent to program, który ma mi pomóc w zarządzaniu domenami, które posiadam. Źródła można znaleźć na GitHub natomiast strona domowa to http://dagent.org Program umożliwia przechowywanie najistotniejszych danych dotyczących domen, jak również firm rejestrujących. Frontend napisany z użyciem Twitter Bootstrap i działający na urządzeniach mobilnych. Kod skryptu jest Open Source. Przyjmę na klatę każdą krytykę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 516 Pomógł: 63 Dołączył: 27.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem jak to działa, ale wygląda zajebiście <3
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 125 Pomógł: 9 Dołączył: 25.05.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięks (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 280 Pomógł: 46 Dołączył: 23.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wygląd okej, ale to i tak Twitter Bootstrap.
Ja bym prosił o jakieś demo aby przetestować i zobaczyć o co w tym chodzi bo szczerze jeszcze nie wiem. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 197 Pomógł: 15 Dołączył: 10.09.2006 Skąd: Siemianowice Śląskie / Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Domyślam się że sheduler. Dodajesz domenę wraz z informacjami o rejestratorze i dacie wygaśnięcia, i możesz sobie zarządzać informacjami typu "odnowienie, rejstracja etc."
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 9 Dołączył: 3.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fajnie że wrzuciłeś jako OS, jednak wyłapałem kilka mankamentów na szybko:
- short_tags w menu, - all in one, choćby jakieś namiastki konwencji, MVC, - brak walidacji formularzy, wystarczy poklikać w submit, - menu UI, "Add new" - what new? - hasło administratora, nie znalazłem możliwości ustawienia podczas instalacji. Mimo wszystko trzymam kciuki. |
|
|
![]()
|
|
- short_tags w menu, - all in one, choćby jakieś namiastki konwencji, MVC, - brak walidacji formularzy, wystarczy poklikać w submit, - menu UI, "Add new" - what new? - hasło administratora, nie znalazłem możliwości ustawienia podczas instalacji. Mimo wszystko trzymam kciuki. 1- nie używam short tags 2- kolejna wersja będzie przepisana w CI, wolałem od niego nie zaczynać a lepiej poznać PHP 3- przyznaję się bez bicia, dodatkowo patrz p.2 4- racja, może być bardziej intuicyjne 5- racja, jest na sztywno ustawione, dlatego w readme napisałem, żeby od razu zmienić |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.09.2025 - 13:31 |