![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2003 Skąd: Londyn / UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 26.04.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a to moj pulpit ma moim laptopiq
WinXP_EN('1024x768x32') minimum elementow wszystko co mozliwe to zmniejszone kolory uzyte ciemne, by wzroku nie meczyc przy dlugotrwalej pracy planuje wrzucic sobie elementy aktywne na pulpit, bawil sie ktos tym ? widzialem na roznych screenach jak ludziom wyswietla stan poczty, ilosc wolnego miejsca na dyskach lokalnych i sieciowych, rozne info o serwerach |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale macie wszyscy balagan na pulpicie.. ja tam wole bardziej spartańsko
![]() WinXP (swiezo po odpaleniu systemu) nocnyMark(): tegu typu elementy aktywne robi sie poprzez dodatkowy soft, np. Samurize, ale to tylko przyklad, jest tego duzo, duzo wiecej, wiec masz do wyboru do koloru -------------------- Brak czasu :/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 26.04.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
FiDO: tak to jest jedna szkola, ale to sa dodatkowe programy ktore potem pozeraja ram nie potrzebnie, poza tym wydluzaja uruchamianie windowsa
myslalem bardziej o activedestkop, w koncu tam mozna wstawiac strony www na pulpit bezposrednio. odpowiednio zaprojektowane www moze teoretycznie czynic cuda ciekaw jestem czy ktos juz ma praktyczne doswiadczenia z takim zastosowaniem active dektopa |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 193 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2003 Skąd: Brodnica (koło Torunia) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 133 Pomógł: 0 Dołączył: 15.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Ez Partner :]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2004 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W dobrym momencie czytam ten watek
![]() Na pulpicie mam tyle otwarte ile tylko sie na nim pomiesci. A zamyka sie to wszystko samo jak wylaczam kompa;) pulpit Tapetki co pare dni inne ale wiekszosc to tematy rajdowe lub takie: tapety1 tapety2 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2004 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zmieniacie temat
I juz nikt tu nie daje swoich screenów. A miałem nadzieje że pooglądam sobie wecej pulpitów ![]() 3D -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 129 Pomógł: 4 Dołączył: 21.02.2004 Skąd: z domu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- pomoglem wcisnij przycisk "pomogl" - dzieki...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Czy tam w lewym rogu przypadkiem nie widac Symantec Internet Security, a to nie jest putty ? :9 Cytat @kszychu: A jednak pod windowsem Nie da sie ukryc kulki z NIS Hehehe, rozgryźliście mnie... Chociaż ukrycie tej kuleczki Nortona tożaden problem, po prostu ją lubię ;-) A jeśli chcecie "kilka" fajnych tapet, to polecam http://www.yannarthusbertrand.com/yann2/index.php -------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Mój pulpit:
- Windows XP ze 'starym winshitem' - zamiast ikonki IE jest ikonka ff - brak 'Moje Dokumenty' Fajny nie ? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 338 Pomógł: 2 Dołączył: 17.05.2003 Skąd: Kraków , Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 0 Dołączył: 28.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to ja tez sie pochwale:
pulpicik windowsowski |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 168 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: Bulowice nearby Wadowice (E), Oświęcim (W) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[OT] ~tiraeth jakiego programiku używasz do zmiany motywów pulpitu? Kiedys się bawiłem z tym, ale wolałem nie instalować wszystkich jak lecą z niezbędnika znanego czasopisma. Nie mogłem wybrać nic dla siebie...[/OT] Pulpitu nie pokażę, mam tymczsowy
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
OT: Poszukiwany dobry darmowy program do screenow
![]() ![]() ![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 15:31 |