![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 0 Dołączył: 25.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Chciałbym zrobić taki kod, który pozwoli mi na wykonanie pewnej operacji. Mianowicie chodzi mi o to, że 10 sekund po wczytaniu się strony strona przewinie się do wybranego miejsca. Zastosowałem tutaj kotwice i taki kod JS:
Wszystko działa, ale zależy mi na płynnym przewijaniu strony, czy ktoś mógłby mi z tym pomóc, ponieważ nie znam się na jQuery (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Z góry dziękuję! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 324 Pomógł: 110 Dołączył: 18.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 0 Dołączył: 25.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuję serdecznie, działa bardzo ładnie, ale niestety bez względu na ustawiony czas przesuwa tak samo szybko (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
EDIT: Już znalazłem błąd, czas podałeś w apostrofach, usunąłem je i działa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jeszcze raz wielkie dzięki! Ale miałbym jeszcze jedno pytanko. Zwykłe kotwice robią tak, że dany div po kliknięciu na link czy też wykonaniu tego kodu, który mi dałeś, jest na górze okna przeglądarki. A jest możliwość, aby zrobić żeby ten div był na dole, tzn aby był widoczny ten zaznaczony div i to co jest nad nim, a nie pod nim, jak to jest domyślnie? Ten post edytował mati251195 5.05.2013, 21:11:23 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 12:11 |