![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 23.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam problem z szablonem sklepu OSCGOLD. Znajoma poprosiła mnie o pomoc w zmianie wyglądu, jestem w tym zielony, w goglach większoś rzeczy da się znaleźć i powoli robię co mam zrobić. Tylko teraz pojawił się problem z osadzeniem czcionki, nie wiem dokładnie gdzie w pliku stylesheet.css i co zmienić albo dopisać żeby strona działala z czcionką osadzoną. A jeśli trzeba w kilku plikach zniemić to już w ogóle nie wiem jak znaleźć. Niby w necie piszą jak osadzić czcionki, ale albo źle je linkuję z serwera albo co innego bo nie działa. Druga sprawa. CHciałbym ustawić tak żeby jeden duży obrazek był tłem dla całego skepu i nagłówa za jednym zamachem. Nagłówek jest cieniowany, dlatego ustawienie osobnego pliku na nagłówek i osobnego na tło sklepu nie przejdzie bo będzie widać odcięcie obrazków. Dlatego musiałby to być jeden plik. Mam nadzieję że ktoś pomoże. Główna spraw ana tąchwilę to te czcionki. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 417 Pomógł: 44 Dołączył: 23.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Brakuje ceny i to nie ten dział (IMG:style_emoticons/default/snitch.gif)
|
|
|
--jacekk20-- |
![]()
|
Goście ![]() |
ceny za co?
no jeśli nie ten dział to przenieście do własciwego |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 23:16 |