![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 1 Dołączył: 12.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
ostatnio co odpalam nowy projekt i dodaje do niego jakieś moduły, bądź po prostu dla testu robię : composer update to dostaję taki błąd jak poniżej. Nie mogę zacząć projektu bo mi zatrzymuje i nie dogrywa innych rzeczy ;/ Wie może ktokolwiek o co chodzi? Prośba o pomoc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://projekt.vipserv.org/php/composer_problem.jpg) Wystarczy pobrać paczkę ze strony Symfony 2 o numerze 2.1.9 i potem odpalić composer update => od razu można zobaczyć problem. Kurcze, nie mogę ruszyć z żadnym projektem... non stop ten błąd, odświeżam może ktoś coś takiego miał, może to mój system WIN 7 ;( Zainstalowałem nowego GIT 1.8.1 ... dalej to samo, staje na tym kirswallll (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ten post edytował basso 18.04.2013, 19:10:23 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 879 Pomógł: 189 Dołączył: 14.06.2006 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moze glupie pytanie, ale gita masz zainstalowanego i jest w zmiennej PATH?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 1 Dołączył: 12.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest i ma ścieżkę : ;C:\Program Files (x86)\Git\cmd
W pracy też ściągałem nową symfony 2.1.9 i tak samo odpalałem i ten sam błąd. Może paczka jest po prostu walnięta. W composer.json mam, dodałem stofa którego chcę ściągnąć i tyle, bez stofa to samo się dzieje. Dodam, że wcześniej robiłem projekty i nawet mam zrobione które leciały pięknie, bez problemów, tutaj ewidentnie jest jakiś problem chyba w paczce.
Ok udało się... Działa to tylko dla wersji without vendors. Jeśli ściągniecie wersję z Vendorami => nie ma bata, nie zadziała, paczki są stare i walnięte najwidoczniej. Ten post edytował basso 18.04.2013, 19:21:05 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 168 Pomógł: 126 Dołączył: 5.02.2010 Skąd: Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj jeszcze zaktualizować composer.phar
Powinieneś z niego korzystać przy takim czymś. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 12:18 |