![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 1 Dołączył: 7.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam stworzony serwis we frameworku Symfony i następujący plik .htaccess:
Kod RewriteEngine On RewriteBase / RewriteCond %{REQUEST_URI} \..+$ RewriteCond %{REQUEST_URI} !\.html$ RewriteRule (.*) - [L] RewriteCond %{HTTP_HOST} ^domena.pl RewriteRule (.*) www.domena.pl/$1 [R=301,L] RewriteRule ^index\.php ./ [R=301,L] RewriteRule ^(.*)$ index.php [QSA,L] Problem polega na tym, że przedostatni warunek, który z założenia miał przekierowywać adresy z "/index.php" na stronę główną nie działa. Czy ktoś z Was ma jakiś pomysł dlaczego? Ten post edytował parzol 5.04.2013, 11:48:09 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 6.04.2013 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam podobny problem ;/ pomoże ktoś ..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2013 Skąd: Lubin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niezły zbieg okoliczności, ale to i ja się przyłączę...
-------------------- „Pesymizm to przywilej człowieka, który myśli.”
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 1 Dołączył: 7.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znalazłem odpowiedź gdzieś w necie, żeby zastosować rozwiązanie w postaci kodu PHP na górze pliku index.php. Trochę niefajne, ale co zrobić...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 30.06.2025 - 19:34 |