![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
zlecę napisanie clona otodojazd.pl
layout wykonam sam chodzi mi o php, mysql i to co tam jest potrzebne css i xhtml napiszę samemu podczas tworzenia mozesz zrobic uklad tabeli html. proszę o koszt i termin na email damian@miodek.net.pl lub pw / prosze podawac do siebie nr telefonu & skype ||| - gg nie uzywam. pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 280 Pomógł: 20 Dołączył: 12.12.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat podczas tworzenia mozesz zrobic uklad tabeli html. Tabeli powiadasz? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Idea tych serwisów bardzo mi się podoba tylko problemem są "biznesmeni", którzy nie mają swoich pomysłów i robią kolejne klony tego samego.
Jeszcze nigdy mi się nie udało nikogo zabrać samochodem - pierwszy istotnym problemem jest rozproszenie chętnych po tych wszystkich pomniejszych stronach. Jedynie co by się przydało to serwis koncentrujący oferty z wszystkich takich serwisów (przynajmniej tych "naj"). http://oferia.pl/zlecenie/item581670-zlece...na-otodojazd-pl Cytat JA WIEM ILE KOSZTUJE NAPISANIE TEGO SKRYPTU... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) CZEKAM NA OFERTY REALNE TO JEST KILKA DNI PRACY A NIE MIESIAC CZY POL ROKU. (IMG:style_emoticons/default/withstupidsmiley.gif) Ten post edytował markonix 6.04.2013, 23:06:14 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 10:52 |