![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 29.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, jestem programistą PHP+MySql i jQuery.
Poszukuję zleceń w jQuery, żeby dorobić trochę po godzinach. Kontakt na priv |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 233 Pomógł: 87 Dołączył: 6.03.2009 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
Po godzinach spędzonych na czym? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 717 Pomógł: 120 Dołączył: 18.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dla mnie ogłaszanie się jako "programista (...) jQuery" i szukanie "zleceń jQuery" po prostu nie ma sensu. Zlecenia na jQuery są, owszem, ale oprócz jQuery zwykle należy znać co najmniej solidne podstawy JavaScriptu jako języka, z samą "znajomością jQuery" daleko się nie zajedzie, bo w rzeczywistych projektach masz jakiś problem, jakiś cel do osiągnięcia i używasz takiej biblioteki JavaScript, jaka będzie odpowiednia do danej rzeczy a nie "jQuery i już".
A potem się okazuje, że jakiś "programista jQuery" bierze zlecenie na zmodyfikowanie istniejącego skryptu i nie ma pojęcia jak to zrobić, bo nawet dobrze języka nie poznał. A więc: podstawy JavaScript, podstawy modelu DOM, podstawy HTML i CSS, a potem dopiero na podbudówce tego jQuery. Sorry, za elaborat, ale dla mnie to ogłoszenie to trochę jak: Cytat Witam, od niedawna programuję
Poszukuję zleceń w jQuery, bo tylko to znam i chcę zarobić kasę Kontakt na priv |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 16:52 |