![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 133 Pomógł: 4 Dołączył: 7.11.2012 Skąd: Połaniec Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam mam problem ze stronka
www.zielonapracownia.net mianowicie w niektorych ie nie mam footera na dole tylko zaraz pod menu a potem content wyglada to tak jak by content byl pusty jak dam mu stala wartosc np 500px nic nie pomaga :/ 2. Pytanie nr.2 to jak dolozyc do menu podmenu zeby portfolio po najechaniu wyowalo sie pasek na dole i opcja kolejnych 2 podstron pozdrawiam ps.przy okazji jesli mam jakies bledy lub niepopranosci to piszcie to poprawie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) moze w koncu zrobie stronke od podstaw prawidlowo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
1. popraw błędy walidatora
2. jak już chcesz html5 to się go trzymaj, a nie powielaj bezsensownie kod jako div 3. wywal br z kodu 4. zadaj poprawnie pytanie nr 1 Cytat 2. Pytanie nr.2 to jak dolozyc do menu podmenu zeby portfolio po najechaniu wyowalo sie pasek na dole i opcja kolejnych 2 podstron Listy zagnieżdżone. |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 23.12.2025 - 21:59 |